Üdvözlünk a Skin Workshop Tattoo & Body Piercing blogján!

Üzletünk az észak-keleti régió egyik legkiválóbb minőséget szolgáltató tetoválószalonja a

Miskolc Plaza galériáján.

Tetoválások tervezése





Sziasztok!

Sokatokban felmerülhet az a kérdés, hogy hogyan is tervezzük meg a tetoválásokat.

Azt vettük észre, hogy rengetegen azt hiszik, hogy ha egy ötlettel állnak elénk akkor mi gyorsan előkapunk egy papírlapot, ceruzát, ceruzahegyezőt, radírt és neki látunk skiccelgetni. Ami részben igaz is, de mivel mi rendkívül nagy figyelmet szentelünk annak, hogy a lehető legjobb és legmodernebb technológiákat vonultassuk fel, ezért a technika által adott könnyítéseket előszeretettel alkalmazzuk a tervezés folyamán. Azt tudnotok kell, hogy a legjobb és legrealisztikusabb tetoválást, csak egy adott képről vagy eredeti fotóról (portré esetében mindenképp a lehető legjobb felbontású képről) tudjuk reprodukálni!

A képeken láthatjátok is mi általunk régóta használt Wacom Cintiq digitalizáló táblát amivel tervezünk.

Volt már olyanra is példa, hogy egy lány kuncsaftunk terveztettni szeretett volna egy "egyedi" nonfit-virággal a derekára és nem értette, hogy miért nem kap egy kész rajzot papíron a kezébe.

Ha elmondod, hogy mit és hogyan szeretnél akkor mi már fogjuk érteni mit is akarsz és a skiccek alapján a kész dolgot rajtad készítjük el úgy, ahogy gondoltad illetve szeretnéd! Láthatjátok a az alsó két képen, hogy miből mi lett a végeredmény...

Üdv: Peti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése